MH-1130x245-ESH.jpg

En Spøgelseshistorie


Fra 9 år // billetter fra 75 - 140 kr.

Varighed: ca. 55 min.

Varm op til Halloween med gys og gru i teatersalens mørke.

En vaskeægte børnegyser vender tilbage til de skrå brædder. Astrid og hendes mor flytter ind i et gammelt hus langt væk fra storbyen og fra Astrids gamle venner. Astrid kæmper med at finde sig selv i alt det nye. En dag møder hun pigen Rakel. Men hvem er Rakel? Hvor kommer hun fra? Og hvem er ham naboen?

En Spøgelseshistorie tager os med ind i et gyserunivers med fuld underlægningsmusik. Det er historien om frygten for at miste sig selv. Blive rykket op med rode for derefter igen at skulle finde fodfæste. Kom og oplev gyset live!

Nomineret til Årets Forestilling 2018 i Aarhus.

OBS: Respekter venligst aldersgrænsen.

BEMÆRK: Forestillingen indeholder høje lyde, stroboskoplignende lys og røg.

 

 

Tekst/idé: Morten Kamuk Andersen og Kaja Kamuk Instruktør: Dorthe Hansen Carlsen Scenograf: Morten Kamuk Andersen Medvirkende: Bolette Engstrøm Bjerre, Ida Lund, Mikael Helmuth, Tina Steen Jensen Lys: Jesper Jepsson Komponist: Marcus Aurelius Hjelmborg Kostumier: Kathrina Vilsgaard Dramaturg: Malene Hedetoft Tekniker: Amalie Fabricius-Steen  Instruktørassistent: Emilie Johansson Produceret af: Teaterhuset Filuren 

Der kunne ikke hentes ledige spilletider

Forestillingen har givetvis allerede fundet sted eller også er der ingen ledige billetter i øjeblikket. Kontakt os for mere information.