FAUNASPILLET

Kære lærere og pædagoger

 Vi glæder os til at besøge jer med Faunaspillet, der sætter fokus på leg og læring. Det er vores store ønske, at Faunaspillet vil leve videre ude på skolerne efter vores besøg, og derfor har vi nedenfor samlet materiale sammen, som I selv kan bruge efterfølgende.  

FØR BESØGET

Se denne lille film sammen med klassen. Se den gerne et par gange inden I får besøg af vores teaterpædagog, og gerne på selve dagen hvis I har tid, så I er klædt godt på og klar til at gå i gang:

EFTER BESØGET

Vi håber at I har lyst til at arbejde videre med Faunaspillet. Enten ved at gentage spillet om BIER eller ved at vælge et andet DAGENS DYR

Nedenfor finder I vejledninger og inspirationsmateriale, som I kan printe ud og bruge igen og igen. Herunder finder i pdf-filer der er lige til at downloade. 

Lærervejledning 

Spilleregler

Spilleplade

Faunafaktakort (BIER)

FAUNAFAKTAKORT (BLANKE)

 

ANDRE INSPIRATIONSKILDER: 

 Faunaspillet kan tænkes ind i et længere forløb, både før og efter vores besøg, og vi har herunder fundet inspiration til dette.

https://www.dr.dk/drtv/se/bidt-braendt-og-stukket_-humlebi-vs-honningbi_51431

https://www.biavl.dk  

https://skoven-i-skolen.dk/leksikon/bier-mest-honningbier

https://www.dr.dk/drtv/episode/lille-noerd_-honningbi_53751

https://www.dr.dk/spire/natur-udeliv-og-science/tema/ramasjang-redder-bierne 

 

 

Faunaspillet er skabt i et samarbejde mellem Skanderborg Kulturskole og Teaterhuset Filuren med støtte fra Region Midt Kulturudviklingspulje.